Cariere Contact AIMS International
ISTORIC SERVICII JOBURI ECHIPA CLIENTI EVENIMENTE BLOG PRESA NEWSLETTER

Bucuresti Consultanta

Cristina Barbarie
Consultant

"Am gasit aici o echipa dinamica, plina de oameni frumosi si pasionati de ceea ce fac si alaturi de care sper sa ma dezvolt cat mai mult"

 

Absolventa a Facultatii de Sociologie si a unui master de Comunicare si resurse umane, am devenit un om de resurse umane in anul 2008.

 

Experienta in HR mi-am dezvoltat-o in cadrul Synovate, unde ca si partener de resurse umane am mediat relatia angajat- manager asigurand o colaborare optima pe proiectele de cercetare de piata.  A urmat compania NISSA, unde am invatat sa gestionez un departament de resurse umane intr-un domeniu foarte frumos si atractiv pentru orice femeie, cel de fashion retail.

 

Nou sosita in cadrul AIMS, am preluat activitatile de researcher, iar in prezent sunt HR Consultant pentru proiectele de executive search. Este un domeniu in care mi-am dorit dintotdeauna sa activez si sunt foarte incantata ca mi s-a indeplinit dorinta :)

 

Am gasit aici o echipa dinamica, plina de oameni frumosi si pasionati de ceea ce fac si alaturi de care sper sa ma dezvolt cat mai mult.  

 

Anul trecut am devenit mama unui baietel, iar timpul meu liber este plin de activitati distractive realizate impreuna cu el.

 

Ador sa calatoresc, destinatia mea favorita este Viena, Austria si in mod special, gradina zoologica unde de abia astept sa il duc pe David, baietelul meu. Cititul este o alta pasiune, mai ales sa savurez o carte si un ceai bun intr-unul din hamacele de pe terasa Verona- Carturesti.

Back
ISTORIC SERVICII JOBURI ECHIPA CLIENTI EVENIMENTE BLOG PRESA NEWSLETTER
Cariere Contact AIMS International
Precizari Legale Copyright © 2011 AIMS Romania