Cariere Contact AIMS International
ISTORIC SERVICII JOBURI ECHIPA CLIENTI EVENIMENTE BLOG PRESA NEWSLETTER

Bucuresti Consultanta

Mihaela Perianu
Consultant, Managing Partner AIMS

“Clientii apreciaza enorm cand iti iei timp sa-i intelegi. Iar candidatii nostri sunt bucurosi sa aiba in fata oameni carora le pasa”

 

In 1991, fiind inca studenta la ASE si membru AIESEC, a “aterizat” intamplator intr-un proiect temporar de prezentare de copiatoare. Asa i-a cunoscut pe cei alaturi de care a fondat si crescut Snelling Personnel Services (1991), Aims Human Capital (2001) si, ulterior, Dale Carnegie (2005).

 

Are o experienta de 20 de ani in dezvoltare de business (extinderea companiei in Timisoara si Bulgaria, adaugarea continua de noi servicii) si in recrutare si consultanta. A acumulat experienta mai ales din lucrul cu oamenii – candidati, colegi si clienti – si din cultura de pionierat pe care s-a cladit compania. Adica din actiune si greseli.

 

Un lider de companie este, in viziunea ei, un catalizator de misiune care sa motiveze intreaga organizatie. Pana acum, rolul sau cel mai important a fost acela de aduce impreuna oameni - echipa si consultanti externi - pentru a discuta si decide “ce vrem noi pe lumea asta”, din punct de vedere profesional (si nu numai). Proces in urma caruia s-a definit misiunea AIMS, aceea de a armoniza oamenii cu organizatiile.

 

“Rolul meu acum este acela de a ma asigura ca ne indeplinim misiunea de a fi ‘artizani de menire’ si ca facem acest lucru pentru noi ca echipa, pentru candidati si companii. Imi place sa inteleg ce e dincolo de cuvinte, ce e dincolo de aparente, care sunt adevaratele motivatii ale oamenilor. Si-mi place sa pot sa spun ”nu”, atunci cand cooperarea nu poate fi armonica sau nu poate duce la ceva bun de ambele parti.”

 

Crede ca ceea ce caracterizeaza abordarea AIMS este respectul fata de sine si fata de clienti, care sta la baza oricarei actiuni. Impreuna cu libertatea si capacitatea de a inova, trasaturi care au facut din AIMS o companie care nu se compara decat cu sine si cu propriile valori.

 

Drumul intre un junior de 20 de ani si un lider de companie a fost construit pe motivatia, usor idealista, de a lasa ceva in urma, de a construi ceva durabil. Este o pasionata de navigatie, spinning, budism si, nu in ultimul rand, de calatorii.

Back
ISTORIC SERVICII JOBURI ECHIPA CLIENTI EVENIMENTE BLOG PRESA NEWSLETTER
Cariere Contact AIMS International
Precizari Legale Copyright © 2011 AIMS Romania