Cariere Contact AIMS International
ISTORIC SERVICII JOBURI ECHIPA CLIENTI EVENIMENTE BLOG PRESA NEWSLETTER

Bucuresti Consultanta

Magda Manea
Senior Consultant

“Incercam sa potrivim omul in organizatie, si nu doar sa gasim experienta, conform unor cerinte”

 

Magda are o experienta de 16 ani in domeniul resurselor umane, fiind consultant in echipa AIMS din anul 2005. Este absolventa a Universitatii Bucuresti, Facultatea de Bibliologie si Stiinta Informarii si a unui Curs postuniversitar de Marketing la ASE.

 

In afara de activitatea de recrutare, s-a specializat in Centre de Evaluare si Dezvoltare si, in paralel, se ocupa de dezvoltarea de business, mai ales in ceea ce priveste proiectele cu clientii existenti.

 

“Pentru mine, ambele relatii – cu clientii si cu candidatii - sunt la fel de importante, mai ales din perspectiva executiei proiectelor. In proiectele de recrutare, incercam sa potrivim omul in organizatie, si nu doar sa gasim experienta conform unor cerinte”.

 

A venit in AIMS pentru ca a atras-o ideea de a lucra cu o echipa si pentru o companie mare si cu sisteme bine puse la punct. Proiectele diverse in care a fost implicata, standardele de lucru in echipa si cu clientii, au obligat-o sa iasa din zona de confort, sa invete in permanenta. Provocarea continua, diversitatea si procesul de invatare reprezinta ceea ce apreciaza cel mai mult la AIMS.   

Back
ISTORIC SERVICII JOBURI ECHIPA CLIENTI EVENIMENTE BLOG PRESA NEWSLETTER
Cariere Contact AIMS International
Precizari Legale Copyright © 2011 AIMS Romania