Cariere Contact AIMS International
ISTORIC SERVICII JOBURI ECHIPA CLIENTI EVENIMENTE BLOG PRESA NEWSLETTER

Servicii

Training
Executive search
Consultanta
Training
Dezvoltare personala
Consiliere in Cariera

aims consultanta

 

Finding YOUR Purpose

 

AIMS foloseste metode de evaluare, dezvoltare si diagnoza pentru a armoniza oamenii, echipele si organizatiile, astfel incat sa isi atinga obiectivele si sa isi realizeze misiunea.

 

De acum, serviciile noastre de consultanta se adreseaza si persoanelor, la nivel individual, prin folosirea instrumentului de evaluare Thomas. Fie ca esti interesat de dezvoltarea personala in cadrul organizatiei prezente sau esti in cautare de noi oportunitati in afara organizatiei, noi iti putem oferi suport pentru a intelege comportamentele ce stau la baza succesului in rolul tau - actual sau viitor - si pe cele care il infraneaza.

 

Evaluarea personala Thomas este usor de inteles si utilizat, oferind rezultate rapide. Analiza de profil personal Thomas faciliteaza identificarea punctelor forte si a limitarilor.

 

Analiza Thomas este un instrument puternic ce deschide un dialog onest necesar, ce te va ajuta sa te cunosti si sa te dezvolti. Completarea chestionarului dureaza 8-10 minute. Si vei avea o idee clara cum sa evidentiezi ce este mai bun in tine.

 

Daca esti interesat sa afli mai multe detalii despre cum poti beneficia de evaluarea personala Thomas, te rugam sa suni la +4021 231 0990 sau sa ne scrii un e-mail la cristina.barbarie@aims.ro.

 

Consultantii AIMS utilizeaza sistemul Thomas International in concordanta cu standardele globale, sub licenta ROPLUS, unic distribuitor in Romania.

ISTORIC SERVICII JOBURI ECHIPA CLIENTI EVENIMENTE BLOG PRESA NEWSLETTER
Cariere Contact AIMS International
Precizari Legale Copyright © 2011 AIMS Romania