Cariere Contact AIMS International
ISTORIC SERVICII JOBURI ECHIPA CLIENTI EVENIMENTE BLOG PRESA NEWSLETTER

Servicii

Training
Executive search
Consultanta
Training
Dezvoltare Personala
Consiliere in Cariera

aims training

 

Shaping Common Purpose

 

A armoniza vocatiile, nevoile si aspiratiile individuale cu cele ale organizatiilor, a le oferi oamenilor un sens (la nivel de individ, echipa si organizatie), o semnificatie muncii lor, pe langa indeplinirea obiectivelor de business – acesta este rolul si provocarea Noului Lider si a departamentului de Resurse Umane, in egala masura.

 

Consultantii AIMS au dezvoltat, incepand din 2000, programe ambitioase care-si propun sa creasca eficienta proceselor de resurse umane (recrutare si selectie, managementul performantei, consiliere in cariera, evaluare si dezvoltare) si, pe de alta parte, sa dezvolte liderii intr-un mod diferit.

 

Pentru editia urmatoare a programului de training preferat, consultati pagina noastra de Evenimente

 

 

RESEARCH

Cursul prezinta metode si canale de research pe care le putem folosi cu scopul de a identifica si atrage cei mai potriviti candidati pentru compania dvs.

Se adreseaza profesionistilor cu pana la 2 ani experienta in recrutare si tuturor celor care, prin natura muncii lor, sunt implicati direct in procesul de identificare a candidatilor.

 

 

HIRE WITH PURPOSE – Curs de recrutare si selectie

Este un program structurat in jurul aspectelor critice ale recrutarii, intervievarii, evaluarii si selectiei de candidati.

Se adreseaza angajatilor din departamentele de Resurse Umane implicati in procesul de intervievare si selectie, managerilor de departamente si tuturor celor care, prin natura muncii lor, sunt implicati direct in procesul de intervievare si luare a deciziei de angajare.

 

                                         Pentru agenda completa a cursului dati click aici

 

 

MANAGEMENTUL PERFORMANTEI – Sisteme si bune practici

Programul de training isi propune sa dezvolte o serie de abilitati necesare oricarui manager sau specialist in Resurse Umane implicat in procesul de management al performantei.

Cuprinde 2 module – primul centrat pe design-ul sistemului de management al performantei aliniat la obiectivele strategice ale organizatiei si al doilea, care aprofundeaza procesul de evaluare a performantei (roluri in procesul de evaluare; stabilirea obiectivelor de performanta; discutia de evaluare a performantei - checklist pentru manageri; planuri de actiune pentru fiecare categorie de performanta, etc.).

 

Pentru agenda completa a cursului dati click aici

 

CAREER COUNSELING – Curs de consiliere in cariera

Cursul prezinta metode de construire a unui program intern pentru consilierea angajatilor disponibilizati in identificarea unei noi oportunitati in cariera.

Se adreseaza angajatilor din departamentul de resurse umane – specialisti (2 – 4 ani experienta) implicati in procesul de restructurare si tuturor celor care prin natura muncii lor sunt implicati direct in procesul de restructurare.

 

Pentru agenda completa a cursului dati click aici

 

 

DESIGN-UL SI IMPLEMENTAREA CENTRELOR DE EVALUARE & DEZVOLTARE

Cursul prezinta aspectele esentiale legate de proiectarea, organizarea si derularea centrelor de evaluare & dezvoltare potrivit nevoilor organizatiei din care faceti parte.

Se adreseaza angajatilor din departamentele de Resurse Umane implicati in dezvoltarea si implementarea centrelor de evaluare si dezvoltare, managerilor de departamente si tuturor celor care, prin natura muncii lor, sunt implicati direct in acest proces in calitate de evaluator sau observator.

 

Pentru prezentarea completa a programului dati click aici

 

 

“If you think training is expensive, try ignorance” – Peter Drucker

Studii de caz
Implementarea centrelor de evaluare si dezvoltare
Compatibilitatea de valori in recrutare
Imbunatatirea procesului de evaluare a performantelor
ISTORIC SERVICII JOBURI ECHIPA CLIENTI EVENIMENTE BLOG PRESA NEWSLETTER
Cariere Contact AIMS International
Precizari Legale Copyright © 2011 AIMS Romania