Cariere Contact AIMS International
ISTORIC SERVICII JOBURI ECHIPA CLIENTI EVENIMENTE BLOG PRESA NEWSLETTER

Servicii

Consultanta
Executive search
Consultanta
Training
Dezvoltare Personala
Consiliere in Cariera

aims consultanta

 

Designing Common Purpose

 

AIMS foloseste metode de evaluare, dezvoltare si diagnoza pentru a armoniza oamenii, echipele si organizatiile, astfel incat sa isi atinga obiectivele si sa isi realizeze misiunea.   

 

AIMS ofera servicii de consultanta, de evaluare si dezvoltare ce corespund cu trei directii de interventie: la nivel individual, la nivelul echipelor si la nivelul organizatiilor.

 

La nivel individual - centrele de evaluare si dezvoltare, feedback 360', coaching sau consiliere in cariera sunt instrumente ce duc la identificarea si dezvoltarea talentelor din interiorul organizatiilor. Aceste instrumente pot fi folosite atat in proiecte individuale, cat si ca parte a unor proiecte de consultanta complexe. 

 

La nivel de echipa - AIMS lucreaza cu instrumente precum diagnoza de echipa, ce permite masurarea dinamicii de grup si a eficacitatii echipei, workshop-urile pentru cresterea performantei, ce urmaresc crearea de planuri de actiune pentru schimbarea stilurilor de grup non-constructive, centre de evaluare si dezvoltare sau feedback 360'.

 

La nivelul organizatiilor - diagnoza de cultura organizationala, auditul de resurse umane, evaluarea brandului de angajator si studiile de satisfactie a angajatilor. Cu aceste instrumente, consultantii AIMS pot identifica ariile in care cultura companiei sau activitatile legate de resurse umane au nevoie de ajustari pentru a sustine performanta oamenilor si a organizatiei. In acest sens, AIMS dezvolta proiecte de consultanta complexe privind dezvoltarea organizationala – crearea si implementarea sistemului de management al resurselor umane, dezvoltarea unei culturi organizationale constructive, workshop-uri pentru cresterea performantei, etc.

 

Pentru a sustine organizatiile in efortul de a-si pastra angajatii valorosi si de a-si optimiza costurile, AIMS desfasoara inca din anul 2000 Studiul de Compensatii si Beneficii AIMS SalaryMap. Acesta sumarizeaza politicile si practicile de remuneratie si beneficii aplicate in cele mai reprezentative companii din mediul de productie din Vestul, Centrul, Nordul si Sudul Romaniei (fara Bucuresti). AIMS SalaryMap este studiul cel mai bine particularizat pe arii geografice si industrii specifice, realizat in Romania. Click aici pentru Prezentare AIMS SalaryMap.

 

Incepand cu 2004, studiul a fost extins la domeniul dezvoltarii de software si se constituie intr-un produs separat, IT AIMS SalaryMap. Acesta este adresat companiilor de dezvoltare software din Banat, Moldova si Transilvania. Click aici pentru Prezentare IT AIMS SalaryMap.

 

“A man’s got to work for more than himself and his kids to feel right.” - John Dos Passos

Studii de caz
Audit de resurse umane
Feedback 360 grade
Centre de evaluare si dezvoltare
Coaching
Creare si implementare sistem de management al resurselor umane
Workshop pentru cresterea eficacitatii echipei
Evaluarea si dezvoltarea culturii organizationale
Evaluarea brandului de angajator
Proiecte integrate
ISTORIC SERVICII JOBURI ECHIPA CLIENTI EVENIMENTE BLOG PRESA NEWSLETTER
Cariere Contact AIMS International
Precizari Legale Copyright © 2011 AIMS Romania