AIMS Executive Search & Consulting | Newsletter March 2012
AIMS Executive Search & Consulting

AIMS-Evenimente

Iata ce punem la cale in luna MARTIE:
* Evenimente viitoare - luna APRILIE [aici]

AIMS SalaryMap

AIMS Timisoara finalizeaza editia 2012 a studiului de compensatii si beneficii AIMS SalaryMap:
AIMS SalaryMap Productie > dedicat companiilor de Productie din Vestul, Nordul, Centrul si Sudul Romaniei

AIMS SalaryMap IT > dedicat companiilor de Dezvoltare Aplicatii Software din Vestul si Centrul tarii


 
Featured Article:

Istoria dezvoltarii pietei de Resurse Umane in Romania

AIMS Executive Search & Consulting a pus pe foaie mai toate amintirile si intamplarile ce au marcat dezvoltarea pietei de Resurse Umane din Romania, de la inceputuri si pana in prezent, invitandu-va sa lecturati doua abordari autentice, amuzante si interesante, prin prisma povestirilor celor doi fondatori ai companiei AIMS:
  • Mihaela Perianu (Consultant, Managing Partner AIMS) > "Istorisiri, Patanii si Amintiri din anii de inceput ai pietei de Resurse Umane din Romania" [click pentru articol intreg]
  • "CV-urile erau redactate la masina de scris. Head-hunting? Mai greu, pentru ca erau doar niste telefoane fixe, cate unul la 50 de oameni. In anii de inceput ai recrutarii, am vorbit cu multi parinti carora le lasam mesaj ca suntem de la firma care “da locuri de munca la oameni” si ca il rugam pe fiul/fiica sa ne sune inapoi pe telefonul fix"

  • Razvan Ogircin (Consultant, Managing Partner AIMS) > "Dupa…18 ani – sau despre Consultanta HR in Vestul (oarecum) salbatic al natiunii"  [click pentru articol intreg]
  • "Calitatea suprema era baguirea limbii engleze, la un nivel acceptabil si eventual (dar asta insemna o competenta infricosatoare) manuirea unui PC 286 in editarea fabuloasa a unui document in Windows (sa ne intelegem, WORD, EXCEL si POWER POINT nu se impartise inca oamenilor). Interviul insemna incercarea disperata de identificare a unui potential, pentru o profesie despre care nici Recrutatorul nici Recrutatul nu stiau mai nimic."
From our BLOG:
Influenta Mediului Online asupra Relationarii Interumane
Iulia Avram vorbeste despre modul in care Comunicarea si Relationarea mediate de Internet isi pun amprenta asupra vietii personale si profesionale.
Citeste articolul [aici]
From our BLOG:
Vindem asa cum suntem – sau suntem asa cum vindem?
Serban Mrejeriu analizeaza nivelul de civilizatie si dezvoltare al unei piete prin prisma oamenilor de vanzari – cei care incheie afacerile si fac sa se puna in miscare sangele economiei.
Citeste articolul [aici]
Copyright © 2012 *|LIST:COMPANY|*, All rights reserved.
Email Marketing Powered by MailChimp