Cariere Contact AIMS International
ISTORIC SERVICII JOBURI ECHIPA CLIENTI EVENIMENTE BLOG PRESA NEWSLETTER

Clienti

H / I / J
A / B
C / D
E / F / G
H / I / J
K / L / M
N / O / P
Q / R / S
T > Z
“Colaboram cu AIMS din 1998. Experienta pozitiva in derularea diverselor proiecte pe parcursul acestor 12 ani, cat si profesionalismul membrilor echipei, constituie argumentele noastre pentru colaborarea cu AIMS. Ceea ce diferentiaza AIMS este dorinta permanenta de autodepasire, de perfectionare, de diversificare a serviciilor, de calitate si de reinventare. Am apreciat intotdeuana preocuparea pentru intelegerea in profunzime a clientului, pentru a oferi solutia cel mai bine adaptata nevoilor acestuia. Un alt element diferentiator il constituie entuziasmul si determinarea echipei AIMS in atingerea obiectivelor agreate. Indelungata si buna noastra colaborare, rezultatele excelente obtinute de colegii nostri recrutati cu ajutorul AIMS, sinergia si simpatia create intre echipele noastre, ne indreptatesc sa recomandam cu toata increderea si caldura compania AIMS.”
Brent Valmar | Director General | Porsche Romania
”Colaborarea cu Aims a inceput in anul 2005, in virtutea unui parteneriat de succes deja initiat de un alt membru al Grupului Metro, Metro Cash&Carry Romania. In relatia cu noi, Aims a decis sa fidelizeze un numar restrans de consultanti in parteneriatul client – furnizor. Acest lucru a permis consultatilor o cunoastere indeaproape a nevoii clientului. Altfel, atitudinea flexibila si transparenta si disponibilitatea consultantilor au lasat impresia de cele mai multe ori ca sunt de fapt colegii ai echipei real, care lucreaza intr-o alta locatie. In Romania, consultantii au aparut si disparut, insa Aims a ramas si s-a dezvoltat odata cu piata fortei de munca. Poseda, asadar, istoria nescrisa a evolutiei pietei, in mai toate industriile. Sunt o echipa care se misca odata cu piata, dar ramane totusi constanta in abordarea deschisa fata de client si in etica pe care o practica.”
Ramona Grigore | Division Manager Recruitment, Training and Development | Real Hypermarket
“Apreciez faptul ca am putut comunica intotdeauna deschis si transparent cu consultantii AIMS. Am primit evaluari valoroase ale candidatilor in legatura cu potrivirea cu postul, dar si din punct de vedere al integrarii lor in cultura organizatiei noastre. Este un partener cu car enu am nicio rezerva sa lucrez, nu doar pe proiecte de executive search”
Mihai Popescu | CEO | Aviva Group Romania
“In calitate de profesionist in resurse umane, am gasit la AIMS sprijinul bazat pe expertiza si raspuns rapid de care organizatia mea are nevoie in proiectele pe care le dezvolta. Recomand consultantii AIMS pentru eficienta serviciilor de recrutare si, mai ales, pentru abordarea personalizata a proiectelor de dezvoltare organizationala"
Luminita Florea | People & Organisation Consultant | Novo Nordisk
“Am lucrat cu AIMS de-a lungul ultimilor zece ani si sunt impresionat de nivelul lor de profesionalism, de dorinta si capacitatea de a aborda si rezolva problemele clientilor. Ultimul proiect comun este legat de un centru de evaluare de anvergura, pentru mai mult de 30 de manageri de nivel mediu, intr-o piata foarte competitiva, pentru o companie multinationala de mari dimensiuni; rezultatele sunt benefice si putem vedea imbunatatirea in operatiunile companeii noastre”
Aurelian Sima | DC BPO Bucharest Lead | Accenture
“Parteneriatul intre noi si AIMS a constat in devoltarea si implementarea unui centru de evaluare pentru echipa mea. Am fost foarte satisfacut de nivelul de interes demonstrat de echipa AIMS in ceea ce priveste intelegerea cerintelor de business, in adaptarea evaluarilor la nevoile noastre si in livrarea rezultatelor promise. Am primit recomandari foarte valoroase, bazate pe fapte si de un inalt nivel profesional”
Adrian Apostoleanu | Director, Credit and Collections | Oracle Romania
“As putea defini AIMS in doua cuvinte: profesionalism si calitate. Imi amintesc primele discutii cu consultantii AIMS: felul in care au stiut cum sa puna intrebarile - pentru a intelege mai bine contextul nostru de business si a identifica nevoile noastre in ceea ce priveste oamenii – a constituit o garantie pentru increderea noastra. Nu au aplicat niciuna dintre metode inainte de a clarifica toate aspectele. Toate recomandarile facute pe baza rezultatelor centrului de evaluare au fost foarte utile. Am promovat oameni si am luat decizii in ceea ce priveste programele de dezvoltare pe baza recomandarilor echipei AIMS. De fapt, managerii nostri au luat in considerare si au aplicat in detaliu sugestiile facute de AIMS.”
Ema Avramescu | HR Manager Commercial | Coca Cola HBC Romania
“De fiecare data cand am organizat recrutare pentru diverse job-uri si am cerut ajutorul AIMS, ne-au "ingreunat" procesul de luare a deciziei in legatura cu candidatul final. Toti candidatii erau foarte potriviti cu profilul cautat si ne-a venit foarte greu sa alegem o anumita persoana”
Alexandra Balanescu | Sales and Distribution Manager | Chartis Romania
“Echipa AIMS este una dintre cele mai profesioniste echipe din domeniul resurselor umane din zona de vest a tarii. O echipa tanara, dar cu ani de experienta in domeniu, care, pe langa servicii de recrutare, training, studii salariale si de beneficii, acorda cu succes consultanta in definirea si implementarea proceselor HR necesare unei companii. Profesionalismul, seriozitatea si entuziasmul reprezinta cheia reusitei lor in implicarea in fiecare nou proiect de resurse umane pentru care i-am solicitat”
Carmen Ardelean | Human Resources Manager | Yazaki
“Colaborarea mea cu AIMS, atat din punct de vedere al candidatului, cat si din punctul de vedere al reprezentantului Alcatel, a fost la inaltimea standardelor pe care AIMS le-a impus pe piata in ultimii 20 de ani. Increderea, valorizarea resurselor umane la cele mai profunde niveluri de intelegere pe care le poti astepta de la o companie de consultanta, sunt valori rare, pe care le apreciezi si le cauti apoi in orice relatie de colaborare viitoare. Sunt incantata de daruirea si implicarea echipei cu care am lucrat si de nivelul de profesionalism pe care l-am observat pe tot parcursul colaborarii si sunt convinsa ca aceste calitati au fost si sunt o baza solida care va ajuta compania AIMS sa isi pastreze pozitia de lider pe piata de consultanta din Timisoara”
Loredana Ciurariu | Staffing, Talent Management & Organisational Design Manager | Alcatel-Lucent South East Europe
“Folosind Centrul de Evaluare si Dezvoltare ca instrument, AIMS ne-a ajutat sa identificam in organizatia noastra angajatii cu potential ridicat si posibili succesori. Analiza cuprinzatoare si consultarile ce au urmat etapei de evaluare au furnizat sfaturi extrem de utile pentru echipa noastra si pentru liderii de departamente, in ceea ce priveste managementul echipelor lor. Propunerile specifice, adresate nevoilor de training si dezvoltare, ne-au ajutat sa dezvoltam un program de training personalizat la nivel de organizatie. Suntem incantati de colaborarea cu AIMS si suntem increzatori ca vor urma alte proiecte comune.”
Martin Wenderoth | Managing Director | B. Braun Medical
“Faist Mekatronic a reusit, cu ajutorul AIMS, sa implementeze un sistem de resurse umane profesional si echitabil. Angajatii nostri considera actualul sistem un real succes, datorita faptului ca a adus in organizatie mai multa claritate, echitate si a contribuit la cresterea competitivitatii. AIMS a ajutat Faist Mekatronic si in selectarea celor mai buni candidati pentru pozitii de management. Consultantii care au participat la implementarea sistemului si in procesele de recrutare au dat dovada de profesionalism, seriozitate si implicare. As spune ca am avut o colaborare de real succes, dinamica si plina de satisfactii”
Remus Cotut | General Manager | Faist Mekatronic
"Ma bucur, sincer, de o colaborare pe termen lung cu AIMS, datorata, in mare masura, capacitatii voastre de a va reinventa, de a veni in permanenta cu lucruri noi care sa aduca valoare legaturii dintre firmele noastre. Suntem incantati de programele voastre, asteptam in permanenta sa vedem ce noutati aveti, si apreciem faptul ca le croiti pe nevoile noastre. Va multumim pentru ca ne sunteti aproape si ne ajutati sa ne dezvoltam"
Catalin Olteanu | General Manager | FM Logistic
“Colaboram cu AIMS Timisoara pe proiecte de recrutare, centre de evaluare si studii salariale. In ultimul an, am derulat impreuna cinci proiecte de recrutare, proiecte care au fost finalizate cu succes. Pe parcursul fiecarui proiect, consultantii AIMS au dat dovada de profesionalism, flexibilitate si orientare catre client – au fost mereu deschisi catre noi si au tinut cont de toate cerintele si nevoile noastre”
Mihaela Popa | Manager Resurse Umane | Frigoglass
“Atunci cand mi-am inceput activitatea in concernul Kromberg & Schubert in toamna lui 2004, am avut primele provocari in Kromberg & Schubert Timisoara. In acea perioada, am cunoscut-o pe Andrea Telegdi de la AIMS si am inceput o colaborare foarte buna. In anii care au urmat, aceasta colaborare s-a concretizat in proiecte de succes, pragmatice si lipsite de complicatii, in arii precum training, recrutare si centre de evaluare. Ii multumesc Andreei si echipei sale pentru ca mi-au castigat increderea”
Siegfried Fannasch | Human Resources Manager | Kromberg & Schubert
“Am inceput sa colaboram cu echipa AIMS acum multi ani, in urma recomandarilor bune pe care le-am primit din piata. Initial, am apelat la serviciile de recrutare. Apoi, am inceput sa lucram impreuna in proiecte de recrutare si instruire, dar si in domeniul studiilor salariale. Studiile s-au dovedit un instrument extrem de util (mai ales in ultimii ani) si relevant pentru sustinerea politicilor de salarizare si acordare de beneficii in companiile noastre din tara. De-a lungul anilor, am descoperit in echipa AIMS consultanti de valoare, pe care ne-am putut baza ori de cate ori am cerut ajutorul; si nu am ezitat sa il cerem. Apreciez faptul ca promisiunea AIMS, aceea de a lucra cu managementul companiilor pentru a aduce mai multa eficienta in organizatii, a fost indeplinita de fiecare data. Nu in ultimul rand, am gasit oameni de o reala valoare umana, a caror opinie a fost mereu importanta pentru mine”
Roxana Alexandrescu | Country HR Manager | Leoni
“Apreciem foarte mult faptul ca AIMS are o echipa de profesionisti de exceptie, intotdeauna disponibili pentru a oferi servicii de calitate. In privinta proiectelor desfasurate impreuna (studii de compensatii si beneficii, evaluare de competente), apreciem felul in care AIMS lucreaza cu datele, mai ales in ceea ce priveste recomandarile practice pe care le-am primit, in plus fata de analiza obisnuita a datelor. Stiu ca ne putem baza pe standardele AIMS, pe expertiza extinsa si reteaua pusa la dispozitia noastra. In consecinta, planuim sa continuam colaborarea si in viitor”
Roxana Milas | Human Resources Director | Nokia
"Este o placere sa lucrezi cu echipa AIMS, si sa inveti permanent metode manageriale noi”
Csaba Zsok | General Manager | Rosendahl Industries
“AIMS este, fara indoiala, una dintre cele mai profesioniste companii cu care am lucrat pana acum. Am finalizat impreuna mai multe proiecte de training, coaching si recrutare. Cu toate aceste ocazii, am apreciat felul corect si serios in care AIMS abordeaza fiecare client si cerintele specifice. Imi place in mod special ca toti consultantii AIMS cu care am lucrat isi iubesc si respecta munca, iar etica profesionala s-a dovedit a fi la un nivel inalt, in toate cazurile. Lucrez in continuare cu placere cu aceasta companie, pentru ca stiu ca nu ma va dezamagi, pur si simplu pentru ca are verticalitatea sa refuze sa oferteze un serviciu pe care nu considera ca il poate indeplini la cote maxime de calitate. Asa ca, daca AIMS intra intr-un proiect, am convingerea ca o face constient si ca il va finaliza corect si profesionist”
Loredana Ghituica | Human Resources Manager | Takata
“Pe langa profesionalismul desavarsit, oamenii din spatele numelui AIMS au o mare calitate: fac toate eforturile sa-si inteleaga clientul - in cazul nostru, sa inteleaga cultura si specificul firmei Vitafoam. In felul acesta, au reusit intotdeauna sa ne ofere exact ceea ce aveam nevoie; nu au dat gres niciodata in cei sapte ani de parteneriat“
Nicoleta Stoian | Country Manager | Vitafoam Romania
"Am derulat impreuna cu AIMS Timisoara cateva proiecte specifice ariei resurselor umane si am avut ocazia sa cunosc cativa dintre cei mai buni specialisti in bransa. Profesionalismul abordarii proiectelor si solutiile concrete oferite de catre specialistii AIMS sunt doar doua dintre aspectele care ne determina sa apelam la serviciile lor ori de cate ori avem nevoie. Sunt parteneri de incredere, care prin experienta acumulata de-a lungul celor 20 de ani de consultanta in domeniul resurselor umane sunt capabili sa aduca valoare in cadrul oricarei organizatii pentru care deruleaza proiecte. Secretul este doar sa ii asculti si sa le urmezi sfatul”
Mihaela Daniela Nagy | Human Resources Manager | Mondial Lugoj
ISTORIC SERVICII JOBURI ECHIPA CLIENTI EVENIMENTE BLOG PRESA NEWSLETTER
Cariere Contact AIMS International
Precizari Legale Copyright © 2011 AIMS Romania